2014. december 22., hétfő

Mit terveznek Goodfriendék Magyarországon?


Minden idők legkönnyebben manipulálható államformájával, a demokráciával a tarsolyukban a világot hatalmukban tartó és szinte ellenállás nélkül irányító erők jelenleg Magyarországon egy II. Tanácsköztársaság bevezetését tervezik.

Jóslatunk, hogy az Amerikai Egyesült Államok mögött álló erők az 1919-es tanácsköztársaságéhoz hasonló, és Ukrajnában már megvalósult kézivezérlésű kormányzást terveznek bevezetni Magyarországon az itteni szövetségeseik segítségével. Ezek a szövetségesek mindenben kiszolgálják ezeket az erőket, ahogyan mindig is tették. 

Az általuk felállítandó kormányban valószínűleg olyanok is részt vennének, mint a Szíriában már ügynökösködött Goodfriend vagy a sokak által viccre vett Colleen Bell. Ezek a figurák ügynökök és parancsteljesítő bábok, nem diplomataként vannak alkalmazva.

Természetesen az USA összes politikai tényezője mögött egységesen álló hatalomnak mindezt ma még kockázatos volna egy lépésben megvalósítania, ezért először annak a köztudatba dobásával kísérleteznek, hogy a Fideszen belüli Orbán-nélküli kormányzáson keresztül vinnék át az akaratukat. Ez azonban csak egy Károlyi-kormányhoz hasonló köztes állapot lehetne. Ha még ez sem megy, legjobban nekik egy anarchisztikus forradalmi vagy polgárháborús állapot létrehozása felelne meg, még tavaszig (figyelni kell a márc. 15-i dátumra és környékére, mert ezt kihasználhatják), majd az így mesterségesen létrehozott polgárháborús anarchiát „felszámoló” külföldiekből és itthoni ágensekből álló „válságkezelő kormány” felállítása. Magyarországon jelenleg ezen dolgozik az összes Fidesztől balra álló – látható, félig látható vagy láthatatlan – politikai erő és az összes ezekhez kapcsolódó média (ATV, 444.hu, hogy csak kettőt említsünk).

Kijevben jelenleg

Frissítés (dec. 24.): Egy rádióműsorban hallottuk, hogy a tüntetések szervezői január végére blokádot terveznek. Ez gyanúnkat, mely szerint a titkosszolgálati erők nagyon hamar komoly változást akarnak kierőszakolni Magyarországon, nagyban igazolja. Akik emlékeznek az 1990-ben a „rendszerváltás” konzervatívabb erői ellen szervezett országos „taxisblokád”-ra, azok tudják, hogy ez komoly bonyodalmakat okozó, agresszív módja a „tüntetésnek” – sőt valójában már túlmegy a tüntetés fogalmán.